Termeni și condiții de utilizare

 

DATE DE IDENTIFICARE

SC Fonoteca Paradis SRL

Sos. Oltenitei 34, Camera 1, Bloc 5C, Scara C, Ap. 25, Sector 4, Bucuresti

Tel: 0742575175

E-mail: office@fonotecaparadis.ro

Cod unic de inregistrare: 41475961

Nr. Inregistrare in registrul comertului: J40/10175/2019

ING Bank

Cont: RO28 INGB 0000 9999 0939 4178

 

I. Despre Noi

Website-ul https://www.fonotecaparadis.ro/ este proprietatea SC Fonoteca Paradis S.R.L. cu sediul in Sos. Oltenitei 34, Camera 1, Bl. 5C, Scara C, Ap. 25, inregistrat in Registrul comertului sub nr. J40/10175/2019, cod unic de inregistrare 41475961, denumita in cele ce urmeaza Societatea. 

 

Ne puteti contacta la:

tel: 0742.575.175

email: office@fonotecaparadis.ro

 

II. Proprietatea intelectuala

Continutul si designul Fonoteca Paradis, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Fonoteca paradis fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale Fonoteca Paradis fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre pagina de index a Fonoteca Paradis, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul Fonoteca Paradis intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

 

III. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul Fonoteca Paradis poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului Fonoteca Paradis sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Fonoteca Paradis si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile Fonoteca Paradis.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

Fonoteca Paradis poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de Fonoteca paradis. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele Fonoteca Paradis, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

Fonoteca Paradis isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

 

IV. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al Fonoteca Paradis va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului Fonoteca Paradis. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele Fonoteca Paradis va trebui sa ne comunicati o adresa dee-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Fonoteca Paradis, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

 

V. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe Fonoteca Paradis este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor

- inregistrarea dvs. ca utilizator al Fonoteca Paradis

- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Fonoteca Paradis, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

 

VI. Cum cumpar

VI.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe Fonoteca Paradis reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

 

VI.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

 

VI.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul Fonoteca Paradis prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin Fonoteca Paradis urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda acum".

b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.

 

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. 

 

VII. Garantie

Toate produsele vandute de catre Fonoteca Paradis beneficiaza de conditii de garantie conform dispozitiilor legale in vigoare.

 

VIII. Descrierea si returnarea produselor

Fonoteca Paradis depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, Fonoteca Paradis nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Fonoteca Paradis este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

 

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.

- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

 

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

- certificate de garantie extinsa

 

IX. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Fonoteca Paradis isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Fonoteca Paradis, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Fonoteca Paradis, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale Fonoteca Paradis.

Fonoteca Paradis are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. Fonoteca Paradis nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. Fonoteca Paradis are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 

X. Forta Majora

Fonoteca Paradis, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Fonoteca Paradis nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Fonoteca Paradis. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Fonoteca Paradis, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Fonoteca Paradis, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

 

XI. Publicitatea

Fonoteca Paradis poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Fonoteca Paradis si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 

XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale

Fonoteca Paradis respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

 

XIII. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul Fonoteca Paradis sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile Fonoteca Paradis se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Fonoteca Paradis. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

 

XIV. Confidentialitatea

Fonoteca Paradis garanteaza confidentialitatea datelor si nu va furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia reprezentantilor firmei de curierat rapid sau Postei Romane.

 

XV. Prezentarea ofertei

Fonoteca Paradis isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul Fonoteca Paradis, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul Fonoteca Paradis au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul Fonoteca Paradis au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

 

XVI. Reducerile

Politica reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de Fonoteca Paradis. Discounturile, promotiile si reducerile nu sunt cumulative. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.